COVID-19 Update

Wegens nieuwe maatregelen omtrent het stijgende aantal besmetting van Covid-19, heeft onze regering op 19 maart 2021 nieuwe protocollen uitgeschreven voor jeugd- en sportkampen. Eén van de maatregelen is het "Meerdaagse" kampensysteem. Dit betekent dat u niet meer per dag kunt inschrijven voor de paasvakantie. Wenst u nog in te schrijven voor de paasvakantie, gelieve een mailtje te sturen naar info@sportit.be.
We helpen u graag verder.

Over Sport It

Wij zetten ons steeds voor 100% in om elk kind een unieke sportieve creatieve beleef ervaring te bieden.

0
Kinderen
0
Jaar ervaring
0
Kampen jaarlijks

Voor wie zijn onze kampen?

SPORT IT organiseert externe vakantiekampen voor kinderen van 3 t.e.m. 16 jaar. Ons aanbod bestaat uit kampen waarbij ‘actie’, ‘creativiteit’ of ‘beleving’ centraal staat. Er zijn voor alle leeftijden verschillende kampen beschikbaar binnen deze categorieën.

Daarnaast heeft SPORT IT sinds kort ook een aanbod aan wekelijkse activiteiten.  Zo kunnen de allerkleinsten deelnemen aan Multimove activiteiten en de oudere kinderen aan Multiskillz!

Onze 4 Pijlers

Kindgericht

SPORT IT richt zijn aanbod op kinderen en jongeren. Kindgerichtheid dragen wij vanzelfsprekend dan ook hoog in het vaandel. Respect en vriendschap zijn centrale schakels binnen onze werking. Onze monitoren beschikken allemaal over een pedagogische achtergrond en/of de nodige ervaring in het werken met kinderen.

Gemeentelijke partner

SPORT IT organiseert vakantiekampen steeds in samenspraak met de deelnemende gemeente.

Sociaal engagement

Iedereen is van harte welkom op onze kampen. We trachten de inschrijvingsprijs steeds zo laag mogelijk te houden. De UITPAS, vrijetijdspas en andere gemeentelijke tegemoetkomingen moeten het voor iedereen mogelijk maken om deel te nemen aan onze kampen.

Veiligheid

Al onze kamplocaties worden steeds eerst uitvoerig gescand op veiligheid en geschiktheid. Ook tijdens de activiteiten wordt er toegezien op veiligheid. Mocht er onverhoopt toch eens iets mislopen, dan is elke deelnemer door ons verzekerd voor lichamelijke alsook materiële schade.

Op zoek naar een leuke activiteit?

Contact

Sport It vzw
Ranstsesteenweg 24, 2520 Emblem

info@sportit.be
+32 3 488 47 74

Tijdens schoolweken

Maandag: 19u – 21u
Donderdag: 19u – 21u

Tijdens schoolvakanties
Elke dag van 8u – 18u

Sport It © 2021 – Alle rechten voorbehouden – Website gemaakt door Kreatix.
Algemene voorwaardenPrivacybeleidCookiebeleid

1