Feestkriebels in Borsbeek (Borsbeek – Krokus 2024)

12 tot 16 februari

Borsbeek

Geboren in 2018

tot 2021

Welkom bij “Feestkriebels” – Het Carnavalsavontuur voor Kleuters!

๐ŸŽ‰ Ben jij klaar om jouw kleuter te laten schitteren tijdens de krokusvakantie? Ontdek dan ons betoverende themakamp “Feestkriebels”! Een week lang vol feestelijke avonturen, creatieve ontdekkingen en carnavalspret speciaal ontworpen voor kleuters.

Wat maakt “Feestkriebels” uniek?

  1. ๐ŸŽญ Carnavalsvreugde: Stap in de magische wereld van carnaval! Met een leuk verhaal als rode draad zal jouw kleuter zich helemaal onderdompelen in de feestelijke sfeer.
  2. ๐ŸŽจ Actief en Creatief: Ons programma zit boordevol actieve spelletjes, creatieve knutselactiviteiten en speelse dansjes. Van carnavalsparades tot het maken van eigen feestaccessoires, elk moment staat garant voor plezier en ontdekking.
  3. ๐Ÿคนโ€โ™€๏ธ Verkleden mag! Elke dag is het een feest van verkleedplezier. Jouw kleuter mag hun favoriete personages zijn en hun creativiteit de vrije loop laten.
  4. ๐Ÿ‘ซ Vriendschap en Samenwerking: “Feestkriebels” is niet alleen een kamp, het is een feest met vriendjes! Kinderen zullen nieuwe vrienden maken terwijl ze samen lachen, spelen en creatief bezig zijn.

๐Ÿ“… Flexibel Inschrijven: Kies de dagen die het beste bij jouw planning passen! Ons inschrijvingsproces is eenvoudig en flexibel, dus reserveer snel je plekje. Of kom een hele week feesten en geniet van een leuke korting!

Geef jouw kleuter de kans om te stralen in hun favoriete carnavalsoutfit en samen met vriendjes een week lang te genieten van het “Feestkriebels” avontuur. Een feest waarin elk kleintje een grote rol speelt!

 

 24.00

Nog even geduld!
Inschrijvingen van dit kamp starten weldra.
We zijn er al aan begonnen. Pik je graag in?
Stuur dan een mailtje naar info@sportit.be.
Meld je aan of word lid bij Sport It om je kinderen in te schrijven op dit kamp.
In samenwerking met:

Eigen aan dit kamp

๐ŸŒŸ Inschrijven voor “Feestkriebels” – waar feest en kleuterplezier samenkomen! ๐ŸŽˆ๐ŸŽจ

Handig om te weten

Wat neem ik mee?

  1. Comfortabele Kleding: Zorg voor kleding die geschikt is voor fysieke activiteiten, zoals T-shirts, shorts, en comfortabele schoenen.
  2. Waterfles: Houd je kleuter gehydrateerd door een herbruikbare waterfles mee te geven.
  3. Snack en Lunch: Afhankelijk van het programma kan het nodig zijn om een gezonde snack en lunch mee te geven.
  4. Extra Kleding: Een extra set kleding kan handig zijn voor onverwachte situaties of activiteiten.
  5. Label alles: Zorg ervoor dat alle items duidelijk zijn gelabeld met de naam van je kleuter om verwarring te voorkomen.
  6. Feestkledij: Je mag gerust de kinderen in carnaval kledij naar het kamp brengen.

 

Locatie

Sporthal ter Smisse – Louis Van Regenmortellei 6, 2150 Borsbeek

Gerelateerde kampen

1