Blocks ‘n Sports – Het Legokamp! (Keerbergen – Krokus 2024)

12 tot 16 februari

Keerbergen

Geboren in 2012

tot 2017


🌈 Ontdek, Bouw en Beweeg met Lego & Sports Kamp! 🏀🧱

Wil jouw kind de ultieme krokuskamp beleven, waar creativiteit en sportiviteit samenkomen? Schrijf ze dan in voor ons unieke kamp: “Blocks ‘n Sports” kamp.

🌟 Waarom deelnemen aan ons kamp?

  1. LEGO Creëren: Voormiddagen staan in het teken van LEGO! Laat de verbeelding van jouw kind de vrije loop terwijl ze bouwen, ontwerpen en nieuwe werelden creëren met echte LEGO-stenen.
  2. Actief Sporten: In de namiddag transformeert het kamp in een sportief spektakel! Kinderen zullen genieten van verschillende sportieve activiteiten, van leuke balspelen tot spannende teamuitdagingen. De sportieve activiteiten zullen ook in teken staan van LEGO!
  3. Combinatie van Plezier en Ontwikkeling: Ons kamp biedt de perfecte balans tussen creativiteit en lichaamsbeweging. Kinderen zullen niet alleen hun fijne motoriek verbeteren met LEGO, maar ook hun energie kwijt kunnen tijdens diverse sportactiviteiten.
  4. Vriendschappen en Teamspirit: Kinderen hebben de kans om nieuwe vrienden te maken en samen te werken aan zowel LEGO-projecten als sportieve uitdagingen. Het bevordert teamwork en sociale interactie.

📅 Flexibel Inschrijven: Kies de dagen die het beste bij jouw planning passen! Of voor een volledige week. Dan geniet u van een leuke korting! Ons inschrijvingsproces is eenvoudig en flexibel, dus reserveer snel de plek voor jouw kleine bouwer en atleet.

👉 Hoe Inschrijven? Scroll naar beneden en geef jouw kind de kans om een  vakantie vol LEGO-avonturen en sportief plezier te beleven. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

 

 

 26.00

Nog even geduld!
Inschrijvingen van dit kamp starten weldra.
We zijn er al aan begonnen. Pik je graag in?
Stuur dan een mailtje naar info@sportit.be.
Meld je aan of word lid bij Sport It om je kinderen in te schrijven op dit kamp.
In samenwerking met:
Lego

Eigen aan dit kamp

🚀 Bouw je dromen en sport je hart uit bij “Blocks ‘n Sports – Het Legokamp!”! 🌟

Handig om te weten

Wat neem ik mee?

  1. Comfortabele Kleding: Zorg voor kleding die geschikt is voor fysieke activiteiten, zoals T-shirts, shorts, en comfortabele schoenen.
  2. Waterfles: Houd je kleuter gehydrateerd door een herbruikbare waterfles mee te geven.
  3. Snack en Lunch: Afhankelijk van het programma kan het nodig zijn om een gezonde snack en lunch mee te geven.
  4. Extra Kleding: Een extra set kleding kan handig zijn voor onverwachte situaties of activiteiten.
  5. Label alles: Zorg ervoor dat alle items duidelijk zijn gelabeld met de naam van je kleuter om verwarring te voorkomen.

 

Locatie

Sportcomplex Keerbergen, Putsebaan 103, 3140 Keerbergen

Gerelateerde kampen

1