Verkoopsvoorwaarden

Zomerkampen

Volledige terugbetaling bij annulatie door de deelnemer kan enkel gebeuren bij ziekte of ongeval. Een medisch attest dient in ons bezit te zijn voor aanvang van het kamp. Annulaties om welke andere reden ook kunnen tot vier weken voor aanvang van het kamp. In dit geval wordt € 15 aan administratieve kosten aangerekend. Het onderbreken van een activiteit, om welke reden ook, geeft geen recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling.

Indien het kamp wegens organisatorische redenen niet kan doorgaan, wordt het deelnemingsgeld volledig terugbetaald. Het annuleren van een lunchpakket kan ten laatste een week voor aanvang van het kamp.

Tussenseizoen

Alle betalingen dienen te gebeuren via overschrijving. Bij annulatie willen we met aandrang vragen ons tijdig telefonisch of per mail te verwittigen. Wordt uw kind ziek tijdens het kamp kan u ons telefonisch verwittigen op het nummer 03-488 47 74

Privacyvoorwaarden

Wij maken geregeld foto's tijdens onze sportkampen. Wees je er dus van bewust dat je kind met een foto op onze website kan verschijnen.

Nieuws

Inschrijvingen 2019 - Bevestigingsmail

Na het inschrijvingen krijgt u een bevestigingsmail. Let op dat deze bevestigingsmail vertraging kan oplopen tot 1 uur na de inschrijving en check zeker ook uw SPAM folder.

Inschrijvingen Krokusvakantie + Paasvakantie

In de Krokus - en Paasvakantie zijn we ook weer van de partij. Dan organiseren we kampen in Duffel, Lier, Nijlen/Kessel, Borsbeek en Malle. De inschrijvingen starten op maandag 07/01/2019 om 19.00u! Wees er snel bij om een plaatsje voor uw kleine spruit te verzekeren.

Volg ons op en !

en blijf op de hoogte van alle kampen en evenementen