Veel gestelde vragen

De bevestigingsmail komt onmiddellijk na uw inschrijving. Pas dan bent u zeker dat de inschrijvingsprocedure volledig correct is verlopen. Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen voor ELKE inschrijving, kan u best contact met ons opnemen om na te gaan of uw inschrijving alsnog is toegekomen. Dit kan telefonisch of via mail.

Nee. U kan alle informatie terugvinden in de bevestigingsmail die u ontvangen hebt onmiddellijk na inschrijving. De betaling gebeurt ter plaatse op de kampplaats (uitgezonderd ponystage en circuskamp).

Natuurlijk, neem even contact met ons op en dan brengen we dit zo snel mogelijk in orde

U hoeft het standaard formulier van uw mutualiteit niet af te geven. Wij geven aan alle kinderen een deelnamebewijs mee op de laatste kampdag. Dit deelnamebewijs wordt door de mutualiteit aanvaard.

U kan hiervoor een mailtje sturen naar info@sportit.be en wij geven dit door aan onze monitoren ter plaatse!

Er wordt bij de organisatie van de kampen rekening gehouden met verschillende factoren; de capaciteit van de locatie, het aanwezige materiaal en het aantal monitoren. Op basis van deze factoren wordt beslist hoeveel kinderen er kunnen deelnemen aan een kamp. Hierbij wordt rekening gehouden met de veiligheid van de kinderen, maar ook met de nodige aandacht dat elk kind verdient. We werken wel met reservelijsten: indien u uw kind wenst te noteren op een reservelijst kan u dat telefonisch of per mail aanvragen.

U stuurt een mail naar info@sportit.be met vermelding van uw nieuw en oud mailadres en de naam van uw kinderen. We passen uw mailadres dan aan zodat onze mails toekomen op uw nieuw mailadres. Uw accountnaam (= oud mailadres) wijzigt echter niet. Om in te loggen moet u dus nog uw oude mailadres invoeren.

Als u bent ingelogd, ziet u links in de menu “profiel” staan. Als u hier op klikt, opent een pagina waarin u zowel adresgegevens, als de gegevens van uw kinderen (maat T-shirt, zwemmen,...) kunt wijzigen. Doe dit wel vooraleer u inschrijft, anders wordt de inschrijving verstuurd met de verouderde gegevens.

In regel stellen we de inschrijvingen voor de korte schoolvakanties steeds open op de eerste maandag na de vorige schoolvakantie. Maar hou zeker de website in het oog voor meer informatie hieromtrent.

Neem even contact met ons op en dan maken we dit meteen in orde.

De fiscale attesten voor gevolgde kampen in 2017 worden opengesteld op uw account in de loop van april 2018. Let wel op: enkel kinderen die op het moment van het kamp jonger dan 12 jaar waren, ontvangen een fiscaal attest.

Volledige terugbetaling bij annulatie door de deelnemer kan enkel gebeuren bij ziekte of ongeval. Een medisch attest dient in ons bezit te zijn voor aanvang van het kamp. Annulaties om welke andere reden ook kunnen tot vier weken voor aanvang van het kamp. In dit geval wordt € 15 aan administratieve kosten aangerekend. Het onderbreken van een activiteit, om welke reden ook, geeft geen recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling. Indien het kamp wegens organisatorische redenen niet kan doorgaan, wordt het deelnemingsgeld volledig terugbetaald.

Je kan een lunchpakket tot één week voor de aanvang van het kamp annuleren door een mail te sturen naar info@sportit.be.

Vanaf het moment dat er nog maar 5 beschikbare plaatsen zijn voor een bepaald kamp verschijnt er een melding waardoor u weet voor hoeveel kinderen u nog kan inschrijven.

Nieuws

Nieuwigheden 2018

Ook in 2018 zijn er heel wat nieuwigheden in ons sportkampenaanbod. Meer sportlocaties in de krokusvakantie, een nieuwe samenwerking met basketbalclub GUCO uit Lier, een creatieve samenwerking met DOROTHY WUYTS in de zomervakantie en een STEMkamp in Lier.

Neem zeker een kijkje in ons aanbod van 2018 via de kampenpagina of de folder op de homepage.

Inschrijvingen zomervakantie

De inschrijvingen voor de krokus- en paasvakantie zijn sinds 08.01.2018 geopend en lopen razendsnel binnen! Er zijn blijkbaar veel sportieve kinderen in 2018!

De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op ZATERDAG 20.01.2018 om 8.00u. Bekijk vooraf zeker het aanbod al een keer op de kampenpagina of in de folder op de homepage.

Volg ons op en !

en blijf op de hoogte van alle kampen en evenementen