Attesten

Deelnamebewijs mutualiteit:

Een week na afloop van het kamp kan je op uw SPORT-IT account je deelnamebewijs terugvinden. Hiermee kan u via uw mutualiteit een bepaald bedrag terugkrijgen. Hoeveel voordeel u hiermee heeft, is afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten.

Fiscale attesten:

SPORT-IT kampen zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen t.em. 12 jaar. U ontvangt een mail vanaf het moment dat de fiscale attesten beschikbaar zijn op uw SPORT-IT account.

Nieuws

Nieuwigheden 2018

Ook in 2018 zijn er heel wat nieuwigheden in ons sportkampenaanbod. Meer sportlocaties in de krokusvakantie, een nieuwe samenwerking met basketbalclub GUCO uit Lier, een creatieve samenwerking met DOROTHY WUYTS in de zomervakantie en een STEMkamp in Lier.

Neem zeker een kijkje in ons aanbod van 2018 via de kampenpagina of de folder op de homepage.

Inschrijvingen zomervakantie

De inschrijvingen voor de krokus- en paasvakantie zijn sinds 08.01.2018 geopend en lopen razendsnel binnen! Er zijn blijkbaar veel sportieve kinderen in 2018!

De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op ZATERDAG 20.01.2018 om 8.00u. Bekijk vooraf zeker het aanbod al een keer op de kampenpagina of in de folder op de homepage.

Volg ons op en !

en blijf op de hoogte van alle kampen en evenementen